Masini de Incheiat

  

Dealer autorizat GLOBAL Olanda in Romania
 

Home                                        

 
Produse

 

Echipament Industrial
 

Masini cusut industrial

Masini brodat industrial

Masini de tricotat industrial   

Masini de croit

Mese de calcat

Mese de spanuit

 

Masini casnice de cusut Brother 

Masini de Surfilat

Masini de Brodat

Masini Combinate
 

Masini casnice de cusut Silver
 

Masini de Tricotat casnic
 

Masini de Tricotat Silver Reed
 

Masini de Incheiat Tricotaje
 

Fire de Tricotat
 

Auxiliare
 

Masini de inchis saci
 

Sistem de Etichete
 

Promotii
 

Contactare                       

 

Masini de Incheiat Tricotaje de tip KETT, produse in Marea Britanie si importate direct de societatea noastra, in calitate de distribuirtor ptr Romania.

Masina de incheiat produse tricotate.
Mod. D-280H cu actionare manuala;
Garantie 12 luni;
Pret 550,0 Euro

Potrivita ptr incheiat produse tricotate pe masini casnice de tricotat cu finete medie, avand distanta intre ace de 4,5mm.


Masina de incheiat produse tricotate.
Mod. D-280E cu actionare electrica;
Garantie 12 luni;
Pret 675,0 Euro

Potrivita ptr incheiat produse tricotate pe masini casnice de tricotat cu finete medie, avand distanta intre ace de 4,5mm.

 

Stativ ptr masini de incheiat produse tricotate, model D-280H sau D-280E
Utilizarea suportului impreuna cu masina de incheiat este recomandata de constructor deoarece ofera o asezare corecta a celor doua bucati de tricot in procesul de coasere, obtinandu-se astfel un aspect profesional pentru produsul final.

Pret 60,0 Euro

   

Masinile marca HAGUE cu utilizare casnica, sunt produse in Marea Britanie de catre o companie cu experienta in domeniu de peste 140 de ani si importate de societatea noastra in calitate de distribuitor pentru Romania.

Daca aveti o masina de tricotat casnic, atunci va prinde bine o masina de incheiat produsele tricotate.
Aceasta masina va ajuta sa uniti prin coasere bucatile tricotate (maneci, guler, corpul - fata cu spatele, diverse benzi decorative, etc.), ce intra in componenta produsului final.

Nu trebuie dacat sa plasati ochi/ochi bucatile tricotate pe dantura inelar-circulara a masinii, care se roteste atunci cand masina este actionata manual sau electric (in funtie de model) si in acest timp bucatile tricotate sunt unite prin coasere, cat se poate de repede, simplu si usor.
Pentru obtinerea unor rezultate profesionale, se recomanda sa folositi pentru coasere, acelasi fir ce a fost folosit in procesul de tricotare a bucatilor respective.


Preturile afisate in Euro nu contin TVA, se achita in lei la cursul BNR si pot fi modificate fara aviz prealabil.
In atentia cumparatorilor: Conf.OUG.nr.5/2015, art.11,al(1) La furnizarea unui produs nou, la solicitarea cumpărătorului, distribuitorii sunt obligaţi să preia DEEE în sistem „unul la unul“, în mod gratuit, în aceleaşi condiţii precum cele de livrare a produsului nou, dacă echipamentul este de tip echivalent şi a îndeplinit aceleaşi funcţii ca echipamentul nou furnizat.
Trimite-ti mesaje la adresa: 1@geritrading.ro , specificand comenzile sau comentariile dvs. cu privire la produsele din acest web site.