Masini de tricotat industrial

  

Dealer autorizat GLOBAL Olanda in Romania
 

Home                                        

 
Produse

 

Echipament Industrial
 

Masini cusut industrial

Masini brodat industrial

Masini de tricotat industrial   

Masini de croit

Mese de calcat

Mese de spanuit

 

Masini casnice de cusut Brother 

Masini de Surfilat

Masini de Brodat

Masini Combinate
 

Masini casnice de cusut Silver
 

Masini de Tricotat casnic
 

Masini de Tricotat Silver Reed
 

Masini de Incheiat Tricotaje
 

Fire de Tricotat
 

Auxiliare
 

Masini de inchis saci
 

Sistem de Etichete
 

Promotii
 

Contactare                       


In cuprinsul acestei pagini, va prezentam masini de tricotat industrial la preturi accesibile, produse in conformitate cu Directivele CE.
Masinile sunt concepute pentru a satisface majoritatea cerintelor privind executarea de articole tricotate in concordanta cu actualele tendinte din moda internationala.
                                        
Masinile se executa la comanda avand fineti de 5G, 7G, 10G, 12G sau 14G si latimea maxima a tricotului de 40" (101,6cm);

In functie de segmentul si tipul de produse abordat, dar si de posibilitatile financiare ale solicitantilor, putem oferi in principal 3 tipuri de masini de tricotat industrial, cu preturi aferente fiecarui model de masina, conform celor de mai jos:

1.Masini rectilinii computerizate (FH-40 ) Plain model cu preturi dela 12.800E in functie de finetea masinii;

2.Masini rectilinii computerizate (FH-40J) S.Jacquard cu preturi dela 13.600E in functie de finetea masinii;

3.Masini rectilinii computerizate (FH-40TJ) S.Jacquard cu ace de transfer cu preturi dela 14.800E in functie de finetea masinii.

In cele ce urmeaza, va prezentam varianta cea mai perfectionata ptr masina de tricotat industrial produsa de partenerul nostru extern, aceasta fiind capabila sa tricoteze modele Jacquard fara flotari pe dosul tricotului dar si sa execute torsade - atat de mult apreciate ptr aspectul exterior ce il confera produselor de imbracaminte tricotata ptr barbati, femei si copii.

Aici puteti vedea pliantul ptr mod. FH-60TJ (Fully Jacquard), unde sunt mentionate principalele caracteristici tehnice si posibilitatile de lucru ptr acest tip de masina.

Imaginea masinilor si caracteristicile lor tehnice, pot fi vizualizate printr-un click pe link-urile fiecarui model mentionat mai sus.

Va rugam sa nu ezitati a ne contacta prin e-mail sau telefon, oricand doriti mai multe detalii.

Adresa de e-mail, telefoane sau adresa sediului nostru sunt afisate in pagina "Contactare".
 


Preturile afisate in Euro nu contin TVA, se achita in lei la cursul BNR si pot fi modificate fara aviz prealabil.
In atentia cumparatorilor: Conf.OUG.nr.5/2015, art.11,al(1) La furnizarea unui produs nou, la solicitarea cumpărătorului, distribuitorii sunt obligaţi să preia DEEE īn sistem „unul la unul“, īn mod gratuit, īn aceleaşi condiţii precum cele de livrare a produsului nou, dacă echipamentul este de tip echivalent şi a īndeplinit aceleaşi funcţii ca echipamentul nou furnizat.
Trimite-ti mesaje la adresa: 1@geritrading.ro , specificand comenzile sau comentariile dvs. cu privire la produsele din acest web site.