Produse

  

Dealer agreat de Global International din Olanda
 

Home                                        

 
Produse

 

Echipament Industrial
 

Masini cusut industrial

Masini brodat industrial

Masini de tricotat industrial   

Masini de croit

Mese de calcat

Mese de spanuit

 

Masini casnice de cusut Brother 

Masini de Surfilat

Masini de Brodat

Masini Combinate
 

Masini casnice de cusut Silver
 

Masini de Tricotat casnic
 

Masini de Tricotat Silver Reed
 

Masini de Incheiat Tricotaje
 

Fire de Tricotat
 

Auxiliare
 

Masini de inchis saci
 

Sistem de Etichete
 

Promotii
 

Contactare                       


Echipament Industrial si Masini Textile cu utilizare profesionala sau casnica

 

bullet Masini de cusut industrial marca GLOBAL ce pot acoperii in proportie de peste 90% orice tip de cerere formulata de oricare dintre fabricile de confectii din tara.
 
bullet Masini de cusut saci  din iuta, rafie, polypropilena, polyamida, polyester, bumbac, hartie,etc. Masinile provin din productie certificata ISO 9002.
   
bulletMasini de brodat industrial cu capete multiple, sunt oferite de firma noastra din import direct CN.
 
bullet Masini de taiat  inclusiv masini de taiat cu banda circulara, masini portabile, dotate cu lame verticale sau cutite circulare, avand capacitati de taiere diferite.
 
bullet Mese de spanuit produse in Germania, ce asigura o crestere considerabila a productivitatii muncii in sala de croit, dar si o reducere drastica a pierderilor de material prin cresterea preciziei de taiere.
 
bullet Mese de calcat si prese de origine Italia ce satisfac pe deplin cerintele si solicitarile oricarui utilizator.
 
bullet Masini de Tricotat Industrial  produse in conformitate cu Directivele CE, avand in componenta lor dispozitive electronice furnizate de producatori specializati in producerea masinilor de tricotat industrial din Europa sau Japonia.
 
bullet Masini casnice marca Brother - Japonia,  oferite intr-o gama variata de modele cu multiple caracteristici functionale ce permit utilizatorului mai mult sau mai putin avizat sa-si manifeste cu multa usurinta aptitudinile si imaginatia creatoare in domeniul stilisticii vestimentare, iar utilizatorului incepator posibilitatea de formare si perfectionare a aptitudinilor specifice acestui gen de activitate.
 
bullet Masini casnice marca Silver - sunt oferite ptr calitatile tehnice si constructive ale acestor masini si nu in ultimul rand ptr nivelul pretului accesibil in comparatie cu alte marci existente pe piata din Romania.
 
bullet Masini de tricotat casnic oferta noastra se datoreaza numeroaselor solicitari primite in ultimul timp si se refera la masini de tricotat cu actionare manuala. Fiind relativ simple, usor de folosit si cu posibilitati notabile in domeniul creatiei, acestea constituie solutia ideala pentru o utilizare casnica, dar si intr-un atelier ptr productie de "serie mica" sau "unicate".
 
bullet Masini de Incheiat Tricotaje - cu utilizare casnica, produse in Marea Britanie si importate de societatea noastra in calitate de distribuitor ptr Romania.
 
bullet Fire de tricotat  ce se adreseaza in principal detinatorilor de masini de tricotat cu utilizare casnica, similare cu cele comercializate de societatea noastra. Aceste fire au o calitate superioara si sunt realizate de firma Coats, producator recunoscut pe piata firelor de tricotat pentru atentia acordata calitatii si diversitatii productiei sale in pas cu moda si cu noile creatii din domeniul tricotajelor. 

 
bullet Sistem Electronic BROTHER de scris Etichete  ce va permite sa realizati propriile dvs etichete imprimate pe banda auto-adeziva din pvc.

Materiale Auxiliare si Accesorii

bullet Manechine de croitorie  din import Anglia.
 
bullet Fire de Tricotat cu o calitate deosebita oferite de societatea noastra, provin de la furnizori de prestigiu, recunoscuti pe plan international si a caror productie certificata ISO 9001 este de multi ani apreciata de cei mai importanti producatorii de tricotaje. NU PIERDETI OCAZIA ! Acum puteti beneficia de avantajul utilizarii acestor fire cu o calitate garantata !
 
bulletFoarfece ptr croitorie sunt realizate din materiale superior tratate pentru ca produsele obtinute sa fie in concordanta cu cerintele si nevoile utilizatorilor. Aceste foarfece provin din productie certificata ISO 9001.
 
bulletAuxiliare diferite etichete, mat.de sertzat etichete, etichete auto-adezive, benzi adezive (scotch), creioane si creta de croitorie,etc.
 

Preturile afisate in Euro nu contin TVA, se achita in lei la cursul BNR si pot fi modificate fara aviz prealabil.
In atentia cumparatorilor: Conf.OUG.nr.5/2015, art.11,al(1) La furnizarea unui produs nou, la solicitarea cumpărătorului, distribuitorii sunt obligaţi să preia DEEE în sistem „unul la unul“, în mod gratuit, în aceleaşi condiţii precum cele de livrare a produsului nou, dacă echipamentul este de tip echivalent şi a îndeplinit aceleaşi funcţii ca echipamentul nou furnizat.
Trimite-ti mesaje la adresa: 1@geritrading.ro , specificand comenzile sau comentariile dvs. cu privire la produsele din acest web site.