Echipament Ind.

  

Dealer agreat de Global International

 

                                              

Home

Produsele noastre

Echipament Industrial

Masini de cusut industrial
Masini de brodat industrial
Masini de tricotat indutrial
 
Masini de croit
Mese de calcat
Mese de spanuit

Masini casnice de cusut 
Masini de Surfilat
Masini de Brodat
Masini Combinate

Masini casnice Silver


Masini de tricotat Casnic
Masini tricotat Silver Reed
Masini de Incheiat tricotaje

Fire de Tricotat

Auxiliare

Masini de inchis saci la gura

Sistem de Etichete

Promotii

Contactare                       


G L O B A L International

Echipamentul Industrial oferit de societatea noastra este produs in conformitate cu  standardele de calitate specifice tarilor din CEE si sunt destinate producatorilor de imbracaminte si incaltaminte din Romania.

cheia succesului dvs :

bullet Masini de cusut marca GLOBAL ce pot acoperii in proportie de peste 90% orice tip de cerere formulata de oricare dintre fabricile de confectii din tara.
 
bullet Masini de cusut saci din iuta, rafie, polypropilena, polyester, bumbac, hartie, etc.  Masinile provin din productie certificata ISO 9002.
 
bulletMasini de brodat industrial oferite de firma ZGM din Spania si care satisfac cele mai exigente cerinte din partea utilizatorului.
 
bullet  Masini de taiat  deasemenea marca GLOBAL, ce include masini de taiat cu banda circulara, dar si masini portabile, dotate cu lame verticale sau cutite circulare, avand capacitati de taiere diferite.
 
bullet Mese de calcat si prese de origine Italia ce satisfac pe deplin solicitarile utilizatorilor industriali, clientii nostrii.
 
bullet Mese de spanuit produse in Germania, ce asigura o crestere considerabila a productivitatii muncii in sala de croit, dar si o reducere drastica a pierderilor de material prin cresterea preciziei de taiere.
 
bullet Masini de tricotat  produse in Taiwan, conform cu Directivele CE, avand in componenta lor dispozitive electronice furnizate de producatori specializati in producerea masinilor de tricotat industrial din Europa sau Japonia.
 
bullet Sistem Electronic de scris Etichete ce va permite sa realizati propriile dvs etichete imprimate pe banda auto-adeziva din pvc.
 

Preturile afisate in Euro nu contin TVA, se achita in lei la cursul BNR si pot fi modificate fara aviz prealabil.
In atentia cumparatorilor: Conf.OUG.nr.5/2015, art.11,al(1) La furnizarea unui produs nou, la solicitarea cumpărătorului, distribuitorii sunt obligaţi să preia DEEE în sistem „unul la unul“, în mod gratuit,
în aceleaşi
 condiţii precum cele de livrare a produsului nou, dacă echipamentul este de tip echivalent şi a îndeplinit aceleaşi funcţii ca echipamentul nou furnizat.
Trimite-ti mesaje la adresa: 1@geritrading.ro , specificand comenzile sau comentariile dvs. cu privire la produsele din acest web site.